Neurónové siete - nástroj informačnej budúcnosti? - Bada, Miroslav
Princíp a charakteristika neurónovej siete. Budovanie sieťovej infraštruktúry neurónovej siete. Základné modely neurónových sietí. Výhody a prínosy aplikácií neurónových sietí.