Podniková kultúra a etika manažéra - Janotová, Helena
Podniková kultúra predstavuje jedinečný fenomén, ktorý spoluvytvára imidž podnikateľského subjektu. Formovanie podnikovej kultúry. Podiel manažérskej etiky na podnikovej kultúre.