Kúpna zmluva podľa Obchodného zákonníka - Fekete, Maroš
Subjekty a uzatváranie kúpnej zmulvy. Základná charakteristika kúpnej zmluvy. Kúpna cena. Rozdiel medzi kúpnou zmluvou a zmluvou o dielo. Omyly v praxi.