OECD: Slovensku chýbajú environmentálne nástroje - Začková, Katarína
Experti OECD dospeli k záveru, že Slovensku chýbajú finančné zdroje a profesionáli v oblasti životného prostredia. Čistota vzduchu, znečistenie povrchových vôd - mierne zlepšenie. Problémy v energetike. Pokuty a poplatky za znečisťovanie ovzdušia. Problém vodného a odpadového hospodárstva. Dôležitosť spolupráce jednotlivých odvetví v oblasti životného prostredia.