Limit forward - Markovič, Peter, 1974-
Účtovné zachytenie forwardového kontraktu nesúceho označenie limit forward. Ide o nepodmienený termínový kontrakt uzatváraný na mimoburzovom trhu, ktorý je súčasne aj v ponuke niektorých našich komerčných bánk.