Súčasná situácia v slovenskej ekonomike a východiská do budúcnosti - Trančík, Ivan
Stručná charakteristika súčasnej situácie v slovenskej ekonomike. Jej klady a zápory. Ekonomika a podnikateľské prostredie v SR. Vplyv politických rozhodnutí na ekonomiku. Náčrt riešení do budúcna.