Perspektívy zriaďovania priemyselných parkov na Slovensku a ich predpokladaný vplyv na rast investícií, zamestnanosti a regionálny rozvoj - Urbančok, Martin
Vymedzenie pojmu štrukturálne usporiadanie ekonomiky. Definícia priemyselných parkov. Plány a predstavy o zriaďovaní priemyselných parkov na Slovensku. Zákon o podpore na zriaďovanie priemyselných parkov. Zriaďovanie priemyselných parkov a ochrana súkromného vlastníctva.