Motivácia ako nástroj zvyšovania efektívnosti - Hyránek, Eduard, 1955-
Teoretické prístupy pracovnej motivácie. Motív a motivácia. Teória pracovnej motivácie. Motivačné programy. Motivačný program a stabilizácia zamestnancov. Motivačný profil jednotlivca. Motivačné stratégie.