Tomáš Baťa - priemyselník svetového mena - Hamara, Tomáš
Filozofia Tomáša Baťu. Tomáš Baťa - zakladateľ firmy Baťa - svetový výrobca obuvi - zakladateľ priemyselnej veľkovýroby obuvi. Ján Antonín Baťa - pokračovateľ v diele Tomáša zakladateľa. Hlavné princípy Baťovho systému. Od firy Baťa k súčasnosti.