Výuka účetnictví na vysokých školách - Král, Bohumil
Štandardná úprava výučby základov účtovníctva a úvodu do finančného účtovníctva. Zaradenie, forma a cieľ výučby. Overovanie znalostí a prípravy študentov. Obsah predmetu. Štruktúra výkladu. Výučba manažérskeho účtovníctva a ďalších predmetov.