Takýmto tempom sa ku krajinám OECD nepribližujeme - Špáni, Ivan
Rozhovor s profesorom Ekonomickej univerzity Mikulášom Sedlákom, členom rady NEZES o vývoji hospodárstva SR, o raste reálneho HDP, o obchodnej bilancii, o nezamestnanosti, o reštrukturalizácii.