UniBanka sa neodťahuje od poľnohospodárov a potravinárov - Janků, Jana
Majiteľom Poľnobanky a väčšinovým vlastníkom sa stala skupina UniCredito Italiano Group. Banka sa premenovala na UniBanku. Orientuje sa na univerzálne bankovníctvo, ale od agrorezortu neodchádza, lebo nový majiteľ má skúsenosti s rezortom. Banka podporuje dobre riadené podniky. Produktové portfólio UniBanky. Zámery banky vo financovaní agrosektora.