Automobil 2002
Mimoriadna sekcia Trendu. Trh s automobilmi v SR a v Európe. Lízing a poistenie. Trend testy. Novinky na automobilovom trhu. Tuning. Pohonné hmoty. Šport. Cenník osobných automobilov na Slovensku.