Potential membership of Slovenia in the European Union: its spatial development perspectvive - Pogačnik, Andrej
Štúdium sumarizuje výskum Univerzity v Ľubľani pre Ministerstvo životného prostredia a plánovania Slovinskej republiky. Výskum sa sústredil na možnosti a negatívne stránky členstva Slovinska v EÚ v oblasti priestorového rozvoja.