Spotreba potravín trendy a rozdiely v EU
Charakteristika štyroch hlavných trendov v spotrebe potravín v krajinách Európskej únii. Vývoj potravinárskych výrobkov. Pôvod výrobkov. Zdravotné a bezpečnostné hľadisko potravín. Spracovanie a predaj potravín. Spotreba potravín v EÚ podľa hlavných kategórií.