Certifikačná autorita elektronický podpis - Rexa, Radimír
Pokračovanie článku o elektronickom podpise zo Slovenského výberu č. 7-8/02. Spojenie verejného kľúča s jeho majiteľom. Služby certifikačnej autority. Druhy certifikačných autorít. Dôveryhodnosť certifikačnej autority. Elektronický podpis a čas jeho vytvorenia, resp. overenia.