Psychické změny v průběhu nezaměstnanosti, následky - deprese, konsekvence ve změnách jednání a osobnosti - Bolla-Mládková, J.
Psychické následky, ktoré so sebou prináša dlhodobá nezamestnanosť. Článok prináša výsledky výskumu uskutočneného v jednom švajčiarskom meste v r. 1998-99. Skupina dlhodobo nezamestnaných respondentov. Psychické problémy v období nezamestnanosti - vývoj depresie. Výskum depresie. Následky nezamestnanosti - depresia. Výskum porúch vlastnej regulácie. Výskum porúch osobnosti. Výskum stresu.