Jednotka v strednej Európe o koho majú zahraniční investori záujem
Pohľad na úvahy investorov o cieli svojej investície do Česka, Poľska, Maďarska, Slovenska a Východnej Európy. Faktory pri rozhodovaní investorov. Podpora spoločenských subjektov investorom.