Externé štúdium, nezamestnaní absolventi - Hudecová, Martina
Niekoľko štatistických pohľadov, ktoré by mohli byť užitočné pri budúcich úvahách, ktoré patrili do diskusie o spoluúčasti študentov na financovaní svojho štúdia. Najmä externého. Externé štúdium, nezamestnaní absolventi - Tabuľkový prehľad.