Islám a terorizmus na Blízkém východe - Bílková, Veronika
Terorizmus a islamské právo. Niektoré prejavy terorizmu v histórii moslimského sveta. Vývoj novodobého terorizmu na moslimskom Blízkom východe. Nacionalistický terorizmus. Aktivity moslimského sveta v boji proti terorizmu. Spolupráca s Európskou úniou.