Stav a úroveň vzdelávania na vysokých školách v školských rokoch 2000/01 a 2001/02 (zo správy Akreditačnej komisie pre Národnú radu SR) - Bukovský, Lev
Poslanie Akreditačnej komisie, poradného orgánu vlády SR. Činnosť Akreditačnej komisie. Stanoviská zahraničných expertov. Stav a úroveň vysokoškolského vzdelávania v školských rokoch 2000-2001 a 2001-2002.