Institucionální aspekty zajišťování kvality bankovního sektoru - Bortel, Lukáš
Kvalitu bankového sektora zaisťujú nielen orgány poverené bankovou reguláciou a dohľadom, ale aj ďalšie inštitúcie ako bankový ombudsman, clearingové domy a bankové kluby.