Poradenstvo na pomoc firme - Pročková, Adriana
Obsahové vymedzenie pojmu poradenstvo. Postupnosť krokov v poradenstve. Úlohy poradcu v poradenskej činnosti. Metódy zhromažďovania informácií. Dôvody využívania poradcov.