Hriechy a hriešky obchodné centrá sú výhodné pre kupujúceho aj predávajúceho - Čapková, Anna
Pohľad na hlavné nákupné miesta v jednotlivých krajinách (Poľsko, Česko, Maďarsko a Slovensko). Rozvoj a postavenie veľkopredajní na Slovensku. Názory na zákon o obchodných reťazcoch. Spokojnosť s cenovou úrovňou.