Poznámky k problematike celoživotného učenia sa a vzdelávania - Chomist, Henrich
Nadväznosť na podnety, ktoré pre úvahy o celoživotnom učení sa obsahuje Memorandum o celoživotnom vzdelávaní sa, Konzultačný proces k Memorandu o celoživotnom vzdelávaní sa, Národná správa o celoživotnom vzdelávaní sa za Slovenskú republiku i ďalšie materiály, zaoberajúce sa problematikou celoživotného učenia sa a vzdelávania.