Analýza aktívnej politiky trhu práce za rok 2001 - Buchta, Stanislav
Splnenie základných cieľov stanovených v Zásdách použitia finančných prostriedkov na aktívnu politiku trhu práce (APTP). Využívanie jednotlivých nátrojov APTP. Financovanie APTP. Záver.