Kódex správy a riadenia podnikov by posilnil dôveru investorov - Mills, Jennie
Vytvorenie pracovnej skupiny pre implementáciu kódexu správy a riadenia. Zásady pristupovania podnikov k správe a riadeniu v rámci Európskej únie. V členských štátoch EÚ existuje 30 kódexov správy a riadenia podnikov. Osem princípov kódexu. Plné znenie Kódexu správy a riadenia podnikov sú k dispozícii na web stránkach Úradu pre finančný trh a asociácií, ktoré túto iniciatívu podporili.