Ako na zákazníka - Horská, Elena
Kvantitatívne a kvalitatívne ciele marketingovej komunikácie. Klasifikácia cieľov a vedľajších efektov marketingovej komunikácie. Marketingová komunikácia pomáha vytvárať a formovať trh a tiež vplýva na známosť značky.