Posudzovanie rizikovosti investícií do majetkových cenných papierov - Markovič, Peter, 1974-
Pokračovanie z č. 3/2002. Charakter rizík, ktorým je podnik vystavený, predurčuje spôsoby ovplyvňovania, budovania systému ochrany. Ovplyvniteľnosť rizika v rámci podnikateľského prostredia. Sledovanie životného cyklu rizika a pôsobenie jednotlivých fáz rizika na podnik. Dokončenie v budúcom čísle.