Nafta, a.s., Gbely - Ilavský, Martin
Charakteristika spoločnosti Nafta, a.s, Gbely. Hlavné činnosti spoločnosti - uskladňovanie zemného plynu v podzemných zásobníkoch pre obchodných partnerov, ťažba uhľovodíkov, realizácia geologických prác. Investičná výstavba. Hospodársky výsledok spoločnosti.