Hmotné zabezpečenie zamestnankyne pri zmene pracovných podmienok a pri preradení an inú prácu - Matlák, Ján
Zmena pracovných podmienok. Preradenie na inú prácu. Vyrovnávací príspevok v tehotenstve a materstve. Podmienky nároku na vyrovnávací príspevok v tehotenstve a materstve. Výška vyrovnávacieho príspevku v tehotenstve a materstve.