Poberatelia starobného dôchodku a odvody do fondov - Macková, Zuzana
Zákon č. 165/2002 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 313/2001 Z.z. o verejnej službe v znení neskorších predpisov a mení a dopĺňa zákon č. 311/2001 Z.z. Zákonník práce, nadobudol účinnosť dňa 1. apríla 2002. Podmienky výplaty starobného dôchodku. Pracovný pomer na základe pracovnej zmluvy. Dohoda o pracovnej činnosti. Dohoda o vykonaní práce. Výkon podnikateľskej činnosti.