Zákon č. 281 Z.z. o prídavku na dieťa a o príspevku k prídavku na dieťa - Matlák, Ján
Dňa 16. mája 2002 schválila Národná rada SR zákon č. 281/2002 Z.z. o prídavku na dieťa a o príspevku k prídavku na dieťa. Komentár k jednotlivým paragrafom zákona s praktickými príkladmi.