Dovolenka podľa nového Zákonníka práce - Macková, Zuzana
Právo na primeraný odpočinok po práci zakotvené v Ústave SR. Právo zamestnanca na dovolenku upravuje nový Zákonník práce. Vymedzenie základných pojmov. Druhy dovoleniek. Základná výmera dovolenky. Spoločné ustanovenia o dovolenke na zotavenie. Platenie poistného.