Porovnanie mzdovej diferenciácie v Českej republike a v Slovenskej republike - Rievajová, Eva
Pri sledovaní diferenciácie miezd boli vybrané nasledovné dva prístupy: 1. Analýza vonkajšej diferenciácie miezd, 2. Analýza vnútornej diferenciácie miezd. Výsledky analýzy. Vysvetlenie niektorých výsledkov analýzy mzdovej diferenciácie - Česká republika, Slovenská republika.