Balanced scorecard - nová výzva pre naše firmy a riadenie rozvoja ľudských zdrojov - Lubelec, Libor
Nové impulzy a zmeny v oblasti riadenia ľudských zdrojov. Charakteristika piatich kritických podnikateľských výziev, ktorých zvládnutie dáva organizácii nové možnosti presadenia sa v náročnom trhovom prostredí. Balanced scorecard (BSC) - systém vyváženosti ukazovateľov podniku. Ako pripraviť BSC. Formulovanie strategických cieľov firmy. Postup tvorby a zavádzanie stratégie. Problémy v zavádzaní stratégie. Impulzy BSC na rozvoj ľudských zdrojov a činnosť personálneho útvaru.