Imidž - reč bez slov - Knihárová, Martina
Pre úspech marketingových aktivít v dnešnej situácii na trhu treba medzi uplatňované nástroje a ciele zaradiť aj aktivity podporujúce imidžovú značku a jej tvorbu. Dôvody záujmu spotrebiteľov o imidž značky kupovaného produktu.