Cesta ako produkt - Orieška, Ján
Genéza cestovného ruchu. Vznik prvej cestovnej kancelárie. Organizovanie a obstarávanie služieb cestovného ruchu na Slovensku. Pojem starostlivosť a služby zákazníkom. Cestovné kancelárie a ochrana spotrebiteľa.