SARIO sa chce stať centrom podpory exportu - Sedlák, Miro
Podporou exportu sa na Slovensku zaoberá niekoľko štátnych inštitúcií, medzi ktorými však neexistuje koordinácia. SARIO - Slovenská agentúra pre rozvoj investícií a obchodu. Ambície SARIO. Rôzne formy podpory exportu. Rôzne spoločnosti podporujúce export. Snaha koordinácie spoločností podporujúcich export (SARIO). Nová grantová schéma SARIO by sa mala podobať exportnej grantovej schéme Phare. SARIO ako koordinátor by bol impulzom pre pozitívny vývoj zahraničného obchodu.