Neexistuje slovenský a medzinárodný audit - Škultéty, Jozef
Schválenie nového zákona o audítoroch a Slovenskej komore audítorov (SKA), ktorý nadobudne účinnosť 1.1.2003. Zmeny v chápaní auditu a audítorskej funkcie. Dôraz na audítorskú správu. Zákaz konfliktu záujmov. Oceňovanie podniku po novom. Fúzie obchodných spoločností.