Slovenský poistný trh bude do konca roka patriť cudzincom - Záborský, Ján
S prevodom akcií Slovenskej poisťovne (SP), a.s. Bratislava do vlastníctva nemeckého Allianzu AG kapitálový podiel zahraničných investorov na slovenskom trhu dosiahne 90 perc. Predaj veľkých poisťovní. Konkurzy sú nevyhnutné. Prvá trojka životných poisťovní na Slovensku. Fakticky celý slovenský poistný trh patrí cudzincom.