Zákon o sociálnom poistení
Úplné znenie zákona č. 413/2002 Z.z. o sociálnom poistení s výkladom. Právna norma je venovaná podnikateľom i zamestnancom a zamestnávateľom. Podľa zmenených kritérií stanovuje nielen poskytovanie starobných dôchodkov a nemocenských dávok, ale i platbu poistenia v nezamestnanosti, príspevku do garančného fondu a p.