Riadenie skúsenosti zákazníka ako využívať neobyčajnú službu na vytvorenie návykovej skúsenosti zákazníka - Daffy, Chris
Využívanie základných princípov ľudskej interakcie a služieb zákazníkom. Priblíženie problematiky riadenie skúsenosti zákazníka. Určenie oblasti vernosti svojmu zákazníkovi. Budovanie vzťahu založeného na dôvere. Použitie prístupu "obidvoch mozgových pologúl" na dosiahnutie závislosti zákazníka. Použitie mocniny +1 na vytvorenie "ÁCH" skúsenosti zákazníka. Vytvorenie návykovej skúsenosti zákazníka.