Zaměření na zákazníka a co pro to musíme udělat - Nenadál, Jaroslav
Uspokojovanie požiadaviek zákazníkov. Systematické skúmanie spokojnosti a lojality zákazníkov. Zlepšovanie vzťahov so zákazníkmi. Vytváranie ucelených programov budovania vzťahov so zákazníkmi.