Zlepšovanie kvality formou "inovačného skoku" - Šesták, Milan
Základné princípy inovačného manažmentu. Dôvody inovačného skoku a historické súvislosti. Inovačný skok a typy inovácií. Nákladový prístup. Náčrt efektu stratégie radikálnej zmeny. Trvalé zlepšovanie efektívnosti systému manažérstva kvality. Strategické ciele kvality.