Možnosti komunikácie so zákazníkmi z pohľadu systému manažérstva kvality - Čangel, Štefan
Budovanie systému manažérstva kvality v podniku. Komunikačné kanály s externými a internými zákazníkmi. Spôsoby komunikácie. Možnosti komunikácie s využitím výpočtovej techniky. Intranetová stránka o kvalite.