Interpretace indexů způsobilosti procesu - Plura, Jiří
Jednou z dôležitých oblastí manažmentu kvality je meranie procesov. Súčasťou merania procesov je hodnotenie spôsobilosti procesu. Index spôsobilosti Cp. Index spôsobilosti Cpk. Index spôsobilosti Cpm. Index spôsobilosti Cpmk. Použitie spôsobilosti procesu.