Marketing území - Laššák, Vladimír
Miesto marketingu v regionálnom rozvoji. Dôležitou zložkou regionálneho marketingu je marketing územia - miesta. Územie ako predmet ponuky. Vymedzenie zákazníka. V marketingu územia je vhodnejší výraz cieľová skupina namiesto zákazník. Zameranie marketingových aktivít v rámci marketingu územia. Marketingový plán.