Analýza diskrepancí v poptávce po penězích domácností a firem v ČR 1994-2000 - Melecký, Martin
Funkcia dopytu po peniazoch pre sektor domácností. Empirická analýza s aplikáciou na českú ekonomiku v rokoch 1994-2000. Analýza charakteristík dopytovej funkcie a trendy ďalšieho vývoja týkajúcich sa dopytu po peniazoch na agregátnej úrovni (agregáty M1 a M2).