Alternatíva vyrovnania pohľadávok - Rejta, Štefan
Vznik, definícia, ciele a činnosť Parížského klubu. Stáli členovia Parížského klubu. Princípy a pravidlá. Typy dlhov krajiny v rámci Parížského klubu. Platobné podmienky vyplývajúce z dohôd.